Vacatures

We hebben op dit moment één vacature. Lees hier alles over op deze pagina.  

Veelgestelde vragen

Wat is het bankrekeningnummer van Dynhus?

Het bankrekeningnummer van Dynhus is: NL15 RABO 0337 0010 65.

Wie kan er namens Dynhus voor mijn deur staan?

Staat er iemand voor jouw deur die werkzaamheden wil doen in of rondom jouw woning (met of zonder afspraak)? Vraag dan naar een legitimatiebewijs. Onze medewerkers, maar ook bedrijven die werkzaamheden voor Dynhus uitvoeren, kunnen zich legitimeren. Vertrouw je het niet? Bel dan voor de zekerheid met onze klantadviseurs.

Wanneer wordt er onderhoud aan mijn woning gepleegd?

Wij zorgen voor het onderhoud dat eens in de zoveel jaar nodig is. Dit noemen we periodiek onderhoud. Voorbeelden zijn het schilderen van kozijnen en deuren aan de buitenkant van je huis, onderhoud aan het dak en het vervangen van de cv-ketel. Is het tijd voor periodiek onderhoud? We laten je ruim van tevoren weten wanneer we ermee starten.

Wat leveren de zonnepanelen mij op?

Wat de zonnepanelen jou opleveren, hangt af van het aantal panelen dat bij jou wordt geplaatst én van je eigen energieverbruik. We gaan uit van een gemiddelde besparing van 30 euro per maand. 

Vacature Projectmedewerker data en werkvoorbereiding

Dynhus is een sociaal maatschappelijke huisvester in de Friese gemeenten De Fryske Marren en Súdwest Fryslân en volop in beweging. Wij willen mensen een fijn thuis bieden in een prettige buurt. Het gaat ons vooral om de mensen die in de huizen wonen. We willen dichtbij de mensen zijn, echt naar ze luisteren en oplossingen op maat bieden. Dat doen we vooral samen. Samen met de bewoners van de huizen, samen met mensen van de gemeente en tal van maatschappelijke organisaties. Om ervoor te zorgen dat alle huurders zorgeloos wonen in hun woning en hun buurt.

Ben jij geïnteresseerd in techniek? En heeft ook data je interesse? Reageer dan op onze vacature! Wij zoeken een:  

Projectmedewerker data- en werkvoorbereiding binnen ons team Vastgoed & Projecten voor 36 uur per week

Het betreft functie waarbij het zwaartepunt ligt op het actueel houden van de informatiesystemen die worden gebruikt bij onderhoud, nieuwbouw- en renovatieprojecten. We maken gebruik van verschillende systemen zoals Itris en Vabi. Jij bent daarbij een spin in het web!

Daarnaast word je ingezet als werkvoorbereider die ervoor zorgt dat onderhoudsprojecten goed worden uitgevoerd, met zo min mogelijk overlast voor onze bewoners. Of je voert inspecties uit die nodig zijn om onze werkzaamheden voor de komende jaren te plannen.

Wat ga je doen?

Je werkt in een team met 4 andere collega’s en zorgt voor:

 • het vullen, actualiseren van de woningcartotheek (inclusief het fotobestand) en de bewaking van het woningwaarderingssysteem.
 • het registreren en afhandelen van aanvragen over bijgebouwen, erfscheidingen / schuttingen, e.d.
 • het controleren en aanvullen van digitale tekeningen en dit (steekproefsgewijs) bewaken.
 • de inventarisatie en registratie van asbest en de registratie en bewaking van het energieverbruik van de
  algemene meters van het woningbezit.
 • het actuele technisch digitaal archief, voor verplichtingenregistratie van diverse (technische) contracten.
 • het uitvoeren van controles op de kadastrale eigendommen.
 • het opvragen van offertes, het maken van contractafspraken en bewaken dat deze contracten nageleefd worden.
 • het leveren van een bijdrage aan de complexbeheerplannen, onderhoudskwaliteit- en duurzaamheidsbeleid en in
  de rol van werkvoorbereider voor de uitvoering van de voorbereidende werkzaamheden (vergunningen, bestek, overleg, aanbesteding), met in achtneming van de wettelijke regelgeving, incl. de VNG-plannen.

Wat vragen wij van je?

Als projectmedewerker data en werkvoorbereiding heb je kennis van en ervaring met de technische onderhoudsprocessen en de specifieke applicaties en administratieve procedures op minimaal MBO-4 niveau bij voorkeur in de richting van bouwkunde of installatietechniek. Je hebt kennis en ervaring met de relevante wet- en regelgeving en kennis en ervaring met het toezicht op bouwkundige uitvoeringsprocessen, materialen en de toepassing hiervan in bestaande bouw. Enkele jaren werkervaring in de bouw & vastgoedsector is een pre, maar ook als starter met een relevante opleiding zou je deze functie uit moeten kunnen voeren. Je neemt zelf initiatief en hebt het vermogen om nieuwe taken zelfstandig op te pakken. Naast een goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, werk je graag in een klein team met een open en ‘no nonsense’ cultuur. Je hebt een uitstekende beheersing van Excel, Word en Outlook. Daarnaast vind je het leuk om je samen met het team in te spannen voor een mooi resultaat.

Wat bieden wij je?

Wij bieden een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele omgeving. Omdat we vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, bieden we verschillende trainingen, coaching en begeleiding. Daarnaast bieden we een marktconform salaris, conform de cao woondiensten. Met jouw werkzaamheden draag jij direct bij aan het succes van onze dienstverlening. Je ziet direct resultaat van je werk!
En die resultaten mogen gevierd worden, met leuke activiteiten op, of naast de werkvloer!

Dit is hoe het werkt:

 • Je wilt de baan!
 • Je voldoet aan het gevraagde...
 • Dus je mailt je motivatie en een recent CV/loopbaanoverzicht aan Marjo van P&O via werken@Dynhus.nl Doe dit zo snel mogelijk. Belangrijk: mist je motivatie, kunnen we je reactie niet in behandeling nemen.
 • Vragen kan je stellen aan Yeb, onze manager Vastgoed & Projecten, via het telefoonnummer 06-22933281.
 • Je sollicitatie wekt onze interesse. We nodigen je uit om verder kennis te maken, in ons kantoor om ook de sfeer te proeven.
 • Zijn we op basis van ons gesprek allebei enthousiast? Dan willen we je graag een aanbod doen.
 • We hebben een match! We prikken een datum voor jouw eerste werkdag!
Snel contact?
We staan je graag te woord.