Versterk jij ons Dynhusteam?

Gaat jouw hart sneller kloppen van een organisatie met een maatschappelijk doel? Heb je oog voor wat er in de wereld om je heen gebeurt? En wat dat betekent voor de organisatie waarvoor je werkt? Ben jij een ervaren allround communicatieadviseur die op tactisch en uitvoerend niveau van aanpakken weet? Dan leren we je graag kennen.

Wij zoeken een Communicatieadviseur (24 uur)

Als communicatieadviseur bouw je verder aan de merkidentiteit van Dynhus met de inzet van tal van communicatiemiddelen. Je bent een zelfsturende professional die graag adviseren, coördineren en uitvoeren met elkaar combineert.

Wie ben je?

De kandidaat die wij zoeken heeft een hart voor mensen. Je bent een energieke persoonlijkheid. Jouw enthousiasme straal je uit op anderen, dat is ook jouw kracht bij het leggen van verbindingen. Op welk niveau dan ook. Met jouw betrokkenheid ben je goed in het adviseren én coachen van je collega’s.

Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maakt zelf afwegingen en komt met eigen ideeën. Je toont eigenaarschap! Daarbij denk je in mogelijkheden. Met je daadkracht weet je zaken ook af te ronden. Zonder de details uit het uit het oog te verliezen.

We hoeven jou niet te vertellen dat taal een onmisbaar instrument is in jouw vak. Het schrijven van vlotte, duidelijke teksten op B1-niveau is jou wel toevertrouwd. Je hebt een afgeronde opleiding HBO Communicatie of een vergelijkbare opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in uitvoerende communicatie.

Welke waarde voeg je toe?

Je bouwt verder aan de merkidentiteit van Dynhus met de juiste inzet van een mix van communicatiemiddelen. Ook intern. Je zorgt voor een optimale  communicatie naar huurders, woningzoekenden, belanghebbenden en de medewerkers. Zodat zij hier tevreden over zijn. Tot slot realiseer je zowel een herkenbare corporate communicatie als consequent doorgevoerde visuele merkidentiteit.

Wat doe je?

  • Je bent eindverantwoordelijk voor de communicatie, waaronder arbeidscommunicatie, corporate communicatie, online communicatie, perscommunicatie, projectcommunicatie en procescommunicatie.
  • Je zorgt voor de uitvoering van het communicatiebeleid, regelt dat je het beleid actualiseert en doet voorstellen voor het aanpassen ervan.
  • Je adviseert de bestuurder en het MT bij interne en externe communicatievraagstukken.
  • Je signaleert communicatievraagstukken en zorgt dat je dit inhoud geeft, samen met collega’s.
  • Je zorgt voor de uitvoerende communicatie, waaronder periodieke nieuwsbrieven, persberichten, web-, social media en intranetbeheer.
  • De verhouding van jouw taakgebieden is: 10% adviseren, 30%–40% coördineren en 50%–60% uitvoeren.

Wat bieden wij je?

Een functie van 24 uur in een fijn team met een hoge betrokkenheid. Je kunt je functie flexibel inrichten, thuiswerken is daarbij ook mogelijk. We zijn een lerende organisatie en zien graag dat je jouw steentje daaraan bijdraagt. Je hebt dan ook binnen je verantwoordelijkheden de vrijheid de functie inhoud te geven.

Het salaris is conform de cao woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal J. Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald tussen € 3.969,- en € 5.361,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons Dynhusteam versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Melanie van P&O, via werken@dynhus.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 5 februari. Je krijgt een eventuele uitnodiging voor een gesprek op 8 februari. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op 9 februari, het tweede gesprek is gepland op 14 februari.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Cedy Broos, Interim Communicatieadviseur (0514) 60 80 80 of (06) 52 68 44 12.

Snel contact?
We staan je graag te woord.