Versterk jij ons Dynhusteam?

Dynhus is een sociaal maatschappelijke huisvester in de Friese gemeenten De Fryske Marren en Súdwest Fryslân en volop in beweging. Wij willen mensen perspectief bieden met een thuis. Een fijne woning in een prettige buurt. We willen dichtbij de mensen zijn, echt naar ze luisteren en oplossingen op maat bieden. Dat doen we vooral samen. Samen met de huurders, samen met mensen van de gemeente en tal van maatschappelijke organisaties. 


 

 

Versterk jij ons team als Klantadviseur? (32 tot 36 uur)

Verhoog jij met jouw energie onze klanttevredenheid? Ben jij een mensgerichte én energieke aanpakker die blij wordt van het helpen van klanten? En kan je goed organiseren? Werk je het liefst in een team, met mensen en voor mensen? Dan leren wij jou graag kennen en horen hoe jij ons team gaat versterken.

Wie ben je?

Je hebt een drive om mensen goed te willen helpen en je kunt je inleven in iedere situatie. Je zoekt daarin altijd naar de beste oplossing voor de klant. Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, je gesprekstechnieken zijn sterk.

Je bent resultaatgericht en je weet je werk goed te plannen en te organiseren. Als spin in het web kun je ook snel schakelen, je flexibiliteit is groot. Je levert een bijdrage aan de missie en visie van Dynhus en herkent je in onze kernwaarden betrokken, creatief en daadkrachtig. Daarnaast heb je ervaring en kennis van het verhuur- en mutatieproces. Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau

 

Wat doe je?

  • Je helpt huurders en woningzoekenden die bellen of langskomen met vragen over het huren, onderhoud van de woning of de woonomgeving.
  • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve zaken in het verhuur- en mutatie proces en je houdt zicht op de voortgang in het proces
  • Je stelt de managementrapportage op voor het verhuur- en mutatieprocesWat bieden wij je?

Je krijgt een zelfstandige functie met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Datgene wat je doet in je rol is gelijk merkbaar voor jezelf, de organisatie en natuurlijk de huurders en woningzoekenden. Kortom: jouw inzet heeft direct resultaat.

We zijn een lerende organisatie en zien graag dat je jouw steentje daaraan bijdraagt. Je hebt dan ook binnen je verantwoordelijkheden de vrijheid de functie inhoud te geven. Binnen onze organisatie staat de eigen ontwikkeling hoog in het vaandel. Hiervoor krijg je alle mogelijkheden, waaronder een loopbaanontwikkelingsbudget.

Tot slot zijn we een compacte organisatie waar je als mens er toe doet. Met betrokken collega’s met oog voor de huurder en voor elkaar. Je voelt je snel thuis in het team.

Het salaris is conform de cao woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal F (€ 2.831,00 - € 3.538,00 op basis van een fulltime dienstverband, 36 uur).

Enthousiast?

  • Vragen kan je stellen aan Jolande, onze manager Klant & Thuis, via het telefoonnummer (06) 12 42 83 68.
  • Mail je motivatie met een CV/loopbaanoverzicht aan Melanie van P&O, via werken@dynhus.nl. 
Snel contact?
We staan je graag te woord.