Versterk jij ons Dynhusteam?

Bijt jij je graag vast in planmatig onderhoud ? Doe je dat het liefst bij een woningcorporatie waar jij jouw sociale, maar ook bouwtechnische kennis tot zijn recht kunt laten komen? Zie jij daarnaast graag uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden terug in jouw nieuwe baan? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een Medewerker Vastgoed en Projecten

Als Medewerker Vastgoed en Projecten word je ingezet als werkvoorbereider en opzichter planmatig onderhoud, jij zorgt ervoor dat onderhoudsprojecten goed worden uitgevoerd, met zo min mogelijk overlast voor onze bewoners. Ook zorg je voor inspecties die nodig zijn om werkzaamheden voor de komende jaren te plannen.

Omdat jouw werk vaak een complex, een straat of een hele wijk omvat, vergt het een goede afstemming met de huurders. Onderhoudswerkzaamheden hebben tijdelijk ingrijpende gevolgen voor het wooncomfort van huurders. Daarom zorg je ook voor duidelijke communicatie met de bewoners over een onderhoudsproject, beantwoord jij hun vragen en weet jij hun zorgen weg te nemen.

Daarnaast levert de Medewerker Vastgoed en Projecten een effectieve bijdrage aan de complexbeheerplannen, onderhoudskwaliteit- en duurzaamheidsbeleid en stelt hij/zij (mede) een taakstellende begroting op.

Wie ben je?

Als medewerker Vastgoed en Projecten heb je kennis van het bouwkundig beheer van woningen (bijv. onderhoud en installatietechniek) op HBO-niveau. Je hebt kennis en ervaring met begroting en budgetbeheer en van de relevante wet- en regelgeving en kennis en ervaring met de aansturing en het toezicht op bouwkundige uitvoeringsprocessen, materialen en de toepassing hiervan in bestaande bouw.

Ook ben je bekend met het uitvoeren van NEN 2767 conditiemetingen, hebt inzicht in de kosten en risico’s van planmatig onderhoud en weet dit te vertalen naar technisch advies dat de basis vormt voor de meerjarenonderhoudsbegroting. Wij werken met een geautomatiseerde verwerking van gegevens (Itris). Je hebt een zelfstandige werkhouding en een uitstekende beheersing van Excel, Word en Outlook. Je bent communicatief vaardig, integer en accuraat. Daarnaast vind je het leuk om er samen met het team in te spannen voor een mooi resultaat.

Met jouw organisatietalent, communicatieve vaardigheden en sociale kant ben jij een onderdeel van een team dat gaat voor kwaliteit en veiligheid. Jij kunt snel schakelen tussen alle activiteiten die in een project tegelijk lopen. Je herkent direct onduidelijkheden bij de huurders, je collega’s of andere partijen en je zorgt ervoor dat de informatiestroom snel weer soepel en transparant verloopt.

Om draagvlak te creëren en de juiste resultaten en samenwerking te bereiken, neem je collega’s uit andere afdelingen vroegtijdig mee in projectteams. Organiseren en plannen gaat je natuurlijk af.

Verder beschik je over:

 • hebt een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau
 • kan aantonen dat je over voldoende technische kennis beschikt en de wet- en regelgeving kent om deze functie tot een succes te maken
 • beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • bent een aanpakker, kan snel handelen en werkt accuraat, bent daadkrachtig en betrokken bij onze organisatie
 • bent beschikbaar voor minimaal 4-5 dagen in de week

Welke waarde voeg je toe?

Je bent de spil in het web op het gebied van de lopende planmatige en verduurzamingsprojecten. Het zorgt voor diversiteit in je werk maar ook voor echte uitdaging. Belangrijk is dus dat je in staat bent oplossingsgericht te denken, overzicht te houden op de planningen, bestellingen en offertes. Door jouw visie en vergaarde kennis op het gebied van bouwkundig beheer, begroting- en budgetbeheer lever je een belangrijke bijdrage aan de complexbeheersplannen en het onderhoudskwaliteit- en duurzaamheidsbeleid. Uiteraard zorg jij voor een goede afstemming met de externe samenwerkingspartners, huurders en je collega’s. Met jouw inlevingsvermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en gedrevenheid zorgt jouw aanpak voor vertrouwen bij alle betrokkenen.

Wat doe je?

Je werkt in een team met 3 andere collega’s en zorgt er binnen het team voor

 • Het leveren van een bijdrage aan de complexbeheerplannen, onderhoudskwaliteit- en duurzaamheidsbeleid
 • (mede) opstellen van een taakstellende begroting
 • De uitvoering van de voorbereidende werkzaamheden (vergunningen, bestek, overleg, aanbesteding), met in achtneming van de wettelijke regelgeving, incl. de VNG-plannen
 • De tijdige realisatie en overeenkomstig het budget uitvoeren van de planmatige werkzaamheden en is verantwoordelijk voor projectmatige uitvoering hiervan en het houden van toezicht
 • Opstellen en bewaken meer- en minderwerk
 • Het opstellen en actualiseren van de meerjarenonderhoudsbegroting
 • Het leveren van een bijdrage aan het strategisch voorraad beleid

Wat bieden wij je?

Een functie van 36 uur in een fijn team met een hoge betrokkenheid. Je kunt je functie flexibel inrichten, thuiswerken is daarbij ook mogelijk. Omdat we vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, bieden we verschillende trainingen, coaching en begeleiding. We zijn een lerende organisatie en zien graag dat je jouw steentje daaraan bijdraagt. Je hebt dan ook binnen je verantwoordelijkheden de vrijheid de functie inhoud te geven.

Het salaris is conform de cao woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal I. Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald tussen € 3.716,- en € 4.887,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons Dynhusteam versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Carin Postma van P&O, via werken@dynhus.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 22 september 2023. 

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op Yeb Tiemensma, Manager Vastgoed en Projecten, via ytiemensma@dynhus.nl of 06-22933281.

Snel contact?
We staan je graag te woord.