Versterk jij ons Dynhusteam?

Wij zoeken versterking voor ons team. Ben jij onze collega die wil bouwen aan inclusieve wijken waarin de participatie van huurders wordt vergroot? En zich hard wil maken voor de optimale leefbaarheid in buurten en wooncomplexen zodat een goede sociale cohesie ontstaat?

Regisseur Leefbaarheid (36 uur)

Wij zoeken een fulltime Regisseur Leefbaarheid die verantwoordelijk is voor alle facetten van leefbaarheid in combinatie met huurdersparticipatie. Als regisseur leefbaarheid ben je een verbinder puur sang. In de relatie tot huurders en samenwerkingspartners. Jij weet het contact te leggen en mensen bij elkaar te brengen. Als het om leefbaarheid gaat ben jij de aanjager voor het ontwikkelen van huurdersparticipatie en het creëren van inclusieve wijken.

Wat heb je in huis?

 • Je bent een verbinder puur sang, iemand die graag mensen met elkaar in contact brengt, netwerken bouwt en onderhoud. Dat doe je met ziel en zakelijkheid, met hart voor de mens en oog voor de organisatiedoelen.
 • Je bent vernieuwend en gedreven in het bereiken van je doelen. Je houdt ervan initiatief te nemen en door te pakken.
 • Je beschikt over meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau.

Wat bieden wij je?

Je krijgt een zelfstandige functie met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Datgene wat je doet in je rol is gelijk merkbaar voor jezelf en de organisatie. Kortom: jouw inzet heeft direct resultaat.

We zijn een lerende organisatie en zien graag dat je steentje daaraan bijdraagt. Je hebt dan ook binnen je verantwoordelijkheden de vrijheid de functie inhoud te geven. Binnen onze organisatie staat de eigen ontwikkeling hoog in het vaandel. Hiervoor krijg je alle mogelijkheden.

Tot slot zijn we een compacte organisatie waar je als mens er toe doet. Met betrokken collega’s met oog voor de huurder en voor elkaar. Je voelt je snel thuis in het team.

Het salaris is conform de cao woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal J (€ 3.763,00 tot € 5.083,00 op basis van een fulltime dienstverband, 36 uur).

Enthousiast?

 • Je wilt de functie! Een uitgebreide omschrijving van je taken vind je hier. 
 • Je voldoet aan het gevraagde... Of je wil je daarin ontwikkelen.
 • Vragen kan je stellen aan Roelof, onze manager Klant & Thuis, via het telefoonnummer (06) 51 82 50 60.
 • Je mailt je motivatie met een CV/loopbaanoverzicht aan Marjo van P&O, via werken@dynhus.nl. Zorg voor een goede motivatie. Doe dit uiterlijk 31 oktober 2021.
 • We maken graag kennis met je en nodigen je uit voor een gesprek.
 • Zijn we allebei enthousiast? Dan doen we je een graag een aanbod.
 • We hebben een match.
Snel contact?
We staan je graag te woord.