Heb jij enige jaren werkervaring als HR-adviseur? En ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij zijn Woonservice en Dynhus: twee ambitieuze plattelandscorporaties in Drenthe en Friesland die geloven in de kracht van samenwerking.

Dit ben jij

 • Je bent strategisch sterk en een stevige sparringpartner voor de bestuurders en leidinggevenden.
 • Je hebt visie en weet hoe je vanuit jouw rol kunt bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties.
 • Je weet wat er speelt op de arbeidsmarkt, speelt daar proactief op in en signaleert kansen.
 • Je houdt van werken in projecten en zoekt graag de samenwerking binnen en buiten de organisatie op.
 • Je bent een enthousiaste en betrokken verbinder die midden in de organisaties staat. Collega’s voelen zich bij jou thuis voor al hun HR-vragen.

Dit bieden wij

 • Een fulltime HR-baan (36 uur) binnen 2 woningcorporaties. De functie bij Woonservice is voor 20 uur per week. Dynhus biedt een baan voor 16 uur.
 • Een kans om aan de slag te gaan met interessante HR-vraagstukken die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de organisaties. Denk hierbij aan strategische personeelsplanning, arbeidsmarktcommunicatie, cultuurtrajecten, het versterken van de resultaatgerichtheid, het vergroten van de implementatiekracht en het beter inrichten en borgen van het lerend vermogen.
 • Twee gezellige en flexibele organisaties, met resp. 70 en 30 collega’s en de ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling.
 • Salaris in schaal J (€ 3.763 – € 5.083).

Goed om te weten

Denk je nu ‘Hé, ik ben de HR-adviseur die jullie zoeken’, maar…
….ik vind 16 of 20 uur meer dan voldoende.
…de reistijd naar Balk of Westerbork is voor mij te ver…?
Reageer wel! We gaan graag met je in overleg.

Zo werkt het

Via de knop hierboven kun je je sollicitatie naar ons opsturen. Doe dit uiterlijk zondag 14 november om 15.00 uur. Wil je niet de 36 uur, maar wel de 20 uur bij Woonservice of de 16 uur bij Dynhus? Geef dit aan bij je sollicitatie.

Gesprekken

 • Je hoort maandag 15 november in de middag of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.
 • De gesprekken staan gepland op woensdag 17 november bij Woonservice en op donderdag 18 november bij Dynhus.
 • Vrijdag 19 november hoor je of jij de kandidaat bent die wij zoeken. Zijn we er nog niet uit? Dan volgt dinsdag 23 november in de ochtend nog een extra gesprek.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Bothilde Buma, directeur-bestuurder bij Woonservice of Aart Rekers, directeur-bestuurder bij Dynhus. Dat kan via het bestuurssecretariaat, telefoonnummer (0593) 56 46 07. 

 

Over Woonservice en Dynhus

Hallo! Wij zijn Woonservice. Een woningcorporatie gevestigd in het mooie Westerbork. Als woningcorporatie verhuren wij woningen, werken wij aan de leefbaarheid in onze wijken en buurten en zorgen wij ervoor dat onze woningen goed onderhouden zijn. Maar daarmee zijn wij niet tevreden. Wij gaan verder dan dat. Wij willen dat onze huurders in Drenthe en Groningen woongeluk ervaren. Dat hun huizen, wijken en buurten aantrekkelijk zijn om in te wonen. En dat we met elkaar bijdragen aan een duurzamere wereld. Daar zetten wij ons iedere dag voor in! Doe jij met ons mee? Meer over Woonservice

En wij zijn Dynhus.
Waar we voor staan ? Onze naam zegt het al. Dynhus: jouw huis, jouw thuis. Dynhus wil mensen perspectief bieden met een thuis. Een goede woning – in een fijne woonomgeving – is hiervoor het fundament. Wij willen daarmee van meerwaarde zijn voor de samenleving en voor onze huurders. Wij weten dat mensen het gelukkigst worden in een thuis dat bij hen past. Wij doen er alles aan om huurders prettig te laten voelen in hun huis. We luisteren naar de woonbehoeften van mensen en spelen hier op in. We betrekken huurders bij wat we doen en bieden dienstverlening die bij hen aansluit: meer persoonlijk en op maat. Dynhus is de maatschappelijk huisvester in Zuidwest Friesland, het mooiste stukje van Fryslân. Met bijna 4.000 huurwoningen zijn we vertrouwd en dichtbij. Meer over Dynhus.

 

Snel contact?
We staan je graag te woord.