Versterk jij ons Dynhusteam?

Ben je iemand die uitstekend kan luisteren en graag meedenkt? Ben jij helemaal in je element als je klanten zo goed mogelijk kunt helpen? Kan je je goed inleven in situaties van mensen, sta je daarbij stevig in je schoenen en houd je van het actief oplossen van vraagstukken? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een Woonadviseur (36 uur)

Als woonadviseur help je woningzoekenden en huurders bij al hun woonvragen. Jij zorgt dat de verhuur en verkoop van woningen van A tot Z goed verloopt. Daarbij draait het om de mensen die in de huizen (komen) wonen. Daar doe je het voor.

Wie ben je?

Je bent helemaal in je element als je klanten goed kunt helpen. Je bent geïnteresseerd in vragen van mensen, je kunt met je empathisch vermogen situaties goed aanvoelen en daarop anticiperen. Je hebt daarbij uitstekende contactuele vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Je bent een verbinder en een doener, je houdt van het actief oplossen van vraagstukken. Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

Welke resultaten lever je binnen ons team?

Doordat je goed naar huurders en woningzoekenden luistert, geef je hen advies op maat en help je hen echt verder met hun woonvragen. Je zorgt dat het verhuur- en verkoop proces zo optimaal mogelijk verloopt en bent actief in het verbeteren van het proces. Daarnaast weet je woonproblemen te signaleren bij huurders thuis of in de buurt en zorg je dat de problemen worden aangepakt.

Wat doe je?

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het verhuur- en verkoopproces.
  • Je behandelt en bemiddelt in overlastsituaties van huurders.
  • Je bewaakt het woon- en leefklimaat in jouw werkgebied. Je signaleert sociale problematiek bij huurders achter de voordeur en zoekt naar oplossingen in samenwerking met het team leefbaarheid en externe partijen.
  • Daarnaast behandel je diverse situaties van huurders of woningzoekenden, zoals urgentie, bijzondere bemiddeling, huurachterstanden, huurtoeslag, etc. 

Wat bieden wij je?

Een functie van 36 uur in een fijn team met een hoge betrokkenheid. Je kunt je functie flexibel inrichten, thuiswerken is daarbij ook mogelijk. We zijn een lerende organisatie en zien graag dat je jouw steentje daaraan bijdraagt. Je hebt dan ook binnen je verantwoordelijkheden de vrijheid de functie inhoud te geven.

Het salaris is conform de cao woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal H. Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald tussen € 3.153,- en € 4.230,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons Dynhusteam versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Melanie van P&O, via secretariaat@dynhus.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 18 september. Je krijgt een eventuele uitnodiging voor een gesprek op maandag 19 september. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op dinsdag 20 september in de middag, het tweede gesprek is gepland op donderdag 29 september in de middag.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op Roelof Wielenga, Manager Klant & Thuis (0514) 60 80 80 of (06) 51 82 50 60.

Snel contact?
We staan je graag te woord.