Energiezuinig wonen aan het water

Op een prachtige locatie aan de 'Diepe Dolte' in Workum bouwen we 12 nieuwe huurwoningen. 

Visual Huizen

Zeer energiezuinig

Van de 12 nieuwbouwwoningen zijn 8 woningen levensloopgeschikt en 4 gezinswoning. De huizen zijn zeer energiezuinig, gasloos, hebben zonnepanelen op het dak en worden verwarmd met een bodemwarmtepomp.

8 levensloopbestendige woningen
De levensloopbestendige woningen zijn twee-onder-een-kap woningen. De indeling bestaat uit een woonkamer met open keuken (zo’n 40m2), een losse bijkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond en een aparte gastentoilet. Boven bevinden zich twee slaapkamers en twee kleinere ruimten die als bergruimten te gebruiken zijn. De zolder bereik je met een vlizotrap. 

4 gezinswoningen
De gezinswoningen worden gebouwd in een blok van vier woningen. In deze woningen bevindt zich op de begane grond een woonkamer met open keuken met een aparte een bijkeuken (50m2). Op de bovenverdieping komen twee slaapkamers, een badkamer en een extra bergruimte. Met een vlizotrap kan je de zolder bereiken. Achterin de tuin komt een losse berging.

Bouw van de huizen

De woningen zijn ontworpen door Zijlstra Architecten uit Harich.

In oktober is Lont uit Sint Annaparochie gestart met de bouw van de 12 woningen. De verwachte oplevering is juli 2023.  

Plattegrond Nieuwbouw Doltewal Met Omgeving
Dynhus SLEUTEL Icon 960X720 Rgb #9D8AD3

Start verhuur woningen

Wil je meer weten over de huur van deze woningen? Alle informatie vind je in de verhuurfolder. Ook vind je hieronder de plattegronden en gevelaanzichten van de huizen. 

De verhuur start in de eerste week van november. De huizen publiceren we op deze pagina.

 

Snel contact?
We staan je graag te woord.