Wie is Dynhus?

Wie we zijn en waar we voor staan, zegt alles over hoe we werken en wat je van ons mag verwachten. Over wat we kunnen betekenen voor de mensen om ons heen. Voor onze samenwerkingspartners en natuurlijk voor jou. Als huurder én als mens.

Veelgestelde vragen

Wat is het bankrekeningnummer van Dynhus?

Het bankrekeningnummer van Dynhus is: NL15 RABO 0337 0010 65.

Wie kan er namens Dynhus voor mijn deur staan?

Staat er iemand voor jouw deur die werkzaamheden wil doen in of rondom jouw woning (met of zonder afspraak)? Vraag dan naar een legitimatiebewijs. Onze medewerkers, maar ook bedrijven die werkzaamheden voor Dynhus uitvoeren, kunnen zich legitimeren. Vertrouw je het niet? Bel dan voor de zekerheid met onze klantadviseurs.

Wanneer wordt er onderhoud aan mijn woning gepleegd?

Wij zorgen voor het onderhoud dat eens in de zoveel jaar nodig is. Dit noemen we periodiek onderhoud. Voorbeelden zijn het schilderen van kozijnen en deuren aan de buitenkant van je huis, onderhoud aan het dak en het vervangen van de cv-ketel. Is het tijd voor periodiek onderhoud? We laten je ruim van tevoren weten wanneer we ermee starten.

Mensen perspectief bieden met een thuis

Bij Dynhus willen we een meerwaarde zijn voor de samenleving en voor onze huurders. We willen mensen perspectief bieden met een thuis. Want wij geloven dat een goede woning, in een fijne woonomgeving het fundament is van persoonlijk welbevinden en persoonlijke ontwikkeling.  

Dit doen wij door verder te kijken dan alleen onze woningen. We bepalen niet wat goed, prettig en veilig is, maar gaan hier samen met onze huurders en stakeholders naar op zoek. We zijn daarom dichtbij, ontzorgen en luisteren naar de ander. We maken dan ook graag de tijd om het gesprek met elkaar aan te gaan. Want samen komen we verder.

Onze inkomsten investeren we in ons eigen gebied, zodat we in kunnen spelen op uitdagingen als vergrijzing, krimp en verduurzaming. Want: we zijn trots op het gebied waarin we actief zijn en de mensen die hier wonen.

 

Dynhus POP Icon 960X720 Rgb #728F33

Werken bij Dynhus

Wij zijn een organisatie in ontwikkeling. Gericht op vandaag én de toekomst. Bij Dynhus werken zo'n 40 collega’s met hun eigen resultaatgebieden en verantwoordelijkheden. We hebben een prettige werksfeer met betrokken en bevlogen mensen. Verantwoordelijkheden en bevoegdheden liggen laag in de organisatie. Onze collega’s nemen die verantwoordelijkheid ook.

 

Huurderspanel

Meedenken of een klacht?

We proberen het wonen en onze dienstverlening iedere dag weer verder te verbeteren voor jou. Maar dat kunnen we niet alleen: we hebben jouw hulp daarbij nodig. Zo maken we het samen beter.

Publicaties

We informeren huurders, belanghebbenden en anderen niet alleen via de website. Ook geven we andere publicaties en communicatiemiddelen uit. 

Dynhus SLEUTEL Icon 960X720 Rgb #F47812
Dynhus HUUROPZEGGEN Icon 960X720 Rgb #04A6C0

Governance

Met governance bedoelen we de manier waarop we besturen; hoe we toezicht houden op ons handelen en onze financiën. Hier lees je hoe we uitvoering geven aan de Governancecode.  

 

Snel contact?
We staan je graag te woord.