Werken bij Dynhus

Heb je interesse om te werken bij Dynhus? Of zoek je een stageplaats? Op deze pagina vind je informatie over ons werkgeverschap.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. 

Foto werving vacatures
In Gesprek

Stage bij Dynhus

Ben je op zoek naar een stageplaats? En wil je dat graag bij Dynhus stage lopen? Dat kan. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht. De stageduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt een kleine stagevergoeding. Informeer naar de mogelijkheden.

Ons werkgeverschap

Wij zorgen voor een gezonde, inspirerende en veilige werkomgeving. Goed werkgeverschap vinden we belangrijk. Functies binnen Dynhus zijn vastgelegd in functieprofielen. Beloning vindt plaats op basis van de cao-woondiensten in combinatie met het beoordelings- en beloningssysteem. We kennen een 36-urige werkweek.

Ontwikkelingsmogelijkheden
We zetten in op een continue ontwikkeling en professionalisering van onze medewerkers. Kwaliteiten en talenten worden optimaal benut. Daarom besteedt Dynhus een deel van de totale loonsom aan opleidingen en trainingen. Dit budget is afgestemd op individuele persoonlijke ontwikkelingsplannen en op de algemene opleidingsbehoefte vanuit onze organisatie.

Meer informatie?
Heb je vragen over werken bij Dynhus? Neem dan contact met ons op.

Dynhus POMPEBLED Icon 960X720 Rgb #F47812
Snel contact?
We staan je graag te woord.