Nieuwsoverzicht

Om jou, onze huurders, woningzoekenden en relaties op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn en wat er binnen Dynhus allemaal speelt, vind je hier al het actuele nieuws. En natuurlijk vinden we het ook leuk om hier mijlpalen en mooie initiatieven met jullie te delen.

De actie ‘Buurtkans’ is van start gegaan. Met Buurtkans worden huurders aangemoedigd een initiatief op te zetten om de buurt of het wooncomplex nog leuker te maken. Iedere huurder ontvangt een waardebon van 50 Euro die men kan verzilveren als er samen met de buren een initiatief wordt opgezet.

Lees meer

03 augustus 2021

In de week van 7 juni is gestart met de werkzaamheden van het groot onderhoud aan de 4 seniorenwoningen. Volgens planning zijn de werkzaamheden nu bijna afgerond. De woningen staan er weer stralend bij!

Lees meer

08 juli 2021

Sinds 1 januari 2020 komen meer huurders in aanmerking voor huurtoeslag. Dit komt door een wetswijziging waardoor de harde inkomensgrenzen voor huurtoeslag zijn vervallen. Veel huurders weten dit nog niet en lopen hierdoor huurtoeslag mis. Daarom roept Belastingdienst/ Toeslagen huurders op om vóór 1 september 2021 huurtoeslag over 2020 aan te vragen via toeslagen.nl/huurtoeslag.

Lees meer

24 juni 2021

De afgelopen weken hebben we een onderzoek uitgevoerd onder jongvolwassenen. We wilden vooral weten welke wensen ze hebben in hun wooncarrière. In totaal namen 261 mensen deel aan het onderzoek met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar. Eén van de belangrijkste uitkomst van het onderzoek is dat de helft van de jongvolwassenen het liefst in hun huidige woonomgeving wil blijven wonen.

Lees meer

15 juni 2021

Vandaag hebben wij, de mensen van Dynhus, ruim 500 huurders aan huis bezocht. We wilden graag de mensen persoonlijk bezoeken om horen hoe het met hen gaat. Daarvoor brachten we met een grote groep mensen een bezoek aan huurders in de seniorencomplexen in tal van plaatsen, van Bantega tot aan Workum. De bezoeken leidden tot interessante voordeurgesprekken met de huurders.

Lees meer

08 juni 2021

Voor de bewoners van de Splitting in Echtenerbrug is hun eerste wens uit de wensboom in vervulling gegaan. Afgelopen vrijdag volgden ze samen een beweegles in het atrium van het wooncomplex.

Lees meer

07 juni 2021

In de week van 7 juni starten we met het groot onderhoud van vier seniorenwoningen aan de Gaestwei in Bakhuizen.

Lees meer

26 april 2021

Ieder jaar worden per 1 juli de huurprijzen aangepast. Vanwege de coronacrisis hebben veel mensen het financieel zwaar. Daarom wordt landelijk de 'basis huur' voor sociale huurwoningen niet verhoogd.

Lees meer

19 april 2021

Ieder jaar zijn er woningen die extra onderhoud nodig hebben. Zoals het schilderen van de buitenkant, vervangen van daken of dakgoten, het herstellen van kozijnen of voeg- en metselwerk. Of het vervangen van de cv-installatie. Dat noemen we periodiek onderhoud.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.