Nieuwsoverzicht

Om jou, onze huurders, woningzoekenden en relaties op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn en wat er binnen Dynhus allemaal speelt, vind je hier al het actuele nieuws. En natuurlijk vinden we het ook leuk om hier mijlpalen en mooie initiatieven met jullie te delen.

22 december 2021

Eens in de vier jaar laten wij ons visiteren. Een commissie houdt interviews met belanghebbenden van huurdersverenigingen, gemeenten, zorgorganisaties en collega corporaties over onze maatschappelijke prestaties. Daarnaast doet zij een grondig onderzoek naar onze prestaties op verschillende terreinen. Zoals het presteren naar onze ambities, of wij de juiste investeringen doen en hoe wij het bestuur en toezicht hebben georganiseerd.

Lees meer

13 december 2021

Samen met gemeente De Fryske Marren, de huurdersverenigingen en woningcorporatie Accolade heeft Dynhus een groot aantal woonafspraken gemaakt voor 2022. Wij ondertekenden op 15 december de ‘Prestatieafspraken De Fryske Marren Jaarafspraken 2022’. Als partijen kijken we terug op een positief proces waarin we goede afspraken hebben gemaakt in het belang van de volkshuisvesting en de huurders in De Fryske Marren.

Lees meer

02 december 2021

De lasten voor energie worden steeds hoger. Door minder energie te gebruiken bespaar je geld. Daarom zet gemeente De Fryske Marren energiecoaches in. Als huurder kan je gratis gebruik maken van een energiecoach. Een energiecoach komt bij je thuis en geeft je tips om je energieverbruik te verlagen. Ook stelt de gemeente gratis bespaarsets beschikbaar, met daarin bijvoorbeeld LED-lampen.

Lees meer

30 november 2021

‘Ontmoetingsplek in de gezamenlijke tuin’ is de winnaar van Buurtkans, een initiatief van Dynhus. Anke Bruin, Wibo de Brouwer van Limor en bewoner Wytze van de Sate Steenbergenstrjitte ontvingen vandaag de cheque uit handen van Aart Rekers en Manja van Meerloo van Dynhus.

Lees meer

22 november 2021

Welk beeld heb je bij Dynhus? En wat vind je van ons? Wij willen graag weten hoe huurders over ons denken. Met jullie mening kunnen wij zaken verbeteren. Binnenkort starten we daarom met een onderzoek. KWH en DESAN voeren het onderzoek voor ons uit.

Lees meer

16 november 2021

Op dinsdag 16 november heeft Dynhus samen met vijf andere partijen een intentieovereenkomst ondertekend. Energiecoöperatie Gaasterland, Gemeente De Fryske Marren, AVK Plastics, Plaatselijk Belang Balk Vooruit en de ondernemersvereniging Eigen Haard / De Stikke. Wij hebben met elkaar afgesproken om samen te werken bij het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek als eerste stap naar een aardgasvrij Balk.

Lees meer

11 oktober 2021

Overal waar mensen bij elkaar wonen komt onenigheid onder buren voor. Buurtbemiddeling adviseert en bemiddelt bij burenruzies en overlastsituaties. Ze draagt daarmee bij aan de veiligheid, sociale samenhang en leefbaarheid in buurten. En dat al 25 jaar.

Lees meer

04 oktober 2021

In de Week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober vinden er veel speciale activiteiten plaats om extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid. Daarom organiseert Sociaalwerk De Kear deze week verschillende momenten om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Lees meer

27 september 2021

Vanaf 4 oktober zitten we in ons vernieuwde kantoor in Balk. We kijken er enorm naar uit om daar jullie als huurder en relatie te ontvangen. Vanwege de verhuizing zijn we vrijdag 1 oktober gesloten.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.