Nieuwsoverzicht

Om jou, onze huurders, woningzoekenden en relaties op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn en wat er binnen Dynhus allemaal speelt, vind je hier al het actuele nieuws. En natuurlijk vinden we het ook leuk om hier mijlpalen en mooie initiatieven met jullie te delen.

04 juli 2022

Vanaf 1 juli zijn rookmelders in alle huizen verplicht. Veel huizen van Dynhus hebben al rookmelders, maar nog niet alle huizen. Deze worden uiterlijk 1 oktober geplaatst. Door een tekort aan onder andere materiaal en personeel bij de installateur duurt het plaatsen van de rest van de rookmelders langer dan verwacht.

Lees meer

27 juni 2022

Vrijdagmiddag ontvingen we maar liefst 100 huurders die al 40 jaar bij ons huren. Dat zij al 40 jaar bij ons huren, vinden wij bijzonder. Zij waren uitgenodigd voor een high tea op het kantoor van Dynhus.

Lees meer

23 juni 2022

Deze week ondertekenden onze bestuurder Aart Rekers en Gerard van der Duim, directeur van Lont, de overeenkomst voor de bouw van 12 woningen in Workum.

Lees meer

16 juni 2022

Deze week tekenden Aart Rekers van Dynhus en Nis Baar van Lenferink Vastgoedonderhoud de samenwerkingsovereenkomst voor het groot onderhoud en verduurzaming van 32 woningen in Balk Zuid. Symbolisch voeren ze met een sloep over de Luts in de richting van de 32 woningen, waarbij de samenwerkingspartners één voor één in de boot stapten. Ook de heer Schilstra, bewoner van één van de huurwoningen, stapte aan boord. Bij de woningen werd de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Lees meer

24 mei 2022

Huurders die 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar huren bij Dynhus zetten we dit jaar in het zonnetje. We vinden het bijzonder dat zij al zo lang bij ons huren. De afgelopen weken werden de huurders, die 25 jaar huren, thuis verrast met een pakketje. In juni organiseren we twee gezellige evenementen voor de huurders die al 40 en 50 jaar huurder zijn.

Lees meer

18 mei 2022

Een warmtenet kan financieel voordeel opleveren voor de inwoners van Balk. Dit blijkt uit een haalbaarheidsonderzoek. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Gemeente De Fryske Marren onder regie van de werkgroep Warmtenet Balk. De werkgroep heeft de ambitie om voor 2030 te komen tot een duurzame en aardgasvrije warmtevoorziening in Balk.

Lees meer

16 mei 2022

Vanaf vandaag starten we met de verhuur van de nieuwbouwwoningen in de Zuiderzeestraat. In totaal bieden we 19 eengezinswoningen en 11 levensloop geschikte huizen aan.

Lees meer

21 april 2022

Een betaalbare huurprijs voor je woning vinden wij belangrijk. Wij proberen daarom de huurprijzen zo laag mogelijk te houden. Tegelijk hebben we wel een opgave om alle woningen te verduurzamen en aan te passen aan de huidige en toekomstige wensen van huurders. Per 1 juli passen we de huurprijzen daarom aan.

Lees meer

21 maart 2022

Vorige week kregen we te maken met een grote stofwolk uit de Sahara. Dat zorgde voor stof op auto’s, tuinmeubelen en ook op zonnepanelen. Heel vervelend. De auto’s en tuinmeubelen maak je makkelijk weer schoon. Maar hoe zit dat met de zonnepanelen? We krijgen hierover vragen van huurders.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.