Wat kan je van Dynhus verwachten?

Onze huizen zijn  betaalbaar en duurzaam. Maar in deze lastige tijd voor huurders dragen we graag een extra steentje bij. Hier lees je wat we doen. 

Inspiratieavonden

Samen met de huurdersverenigingen organiseerden we in november en december vijf inspiratiebijeenkomsten voor huurders. Tijdens deze avonden gaven energiecoaches en budgetcoaches tips en advies. Ook ontvingen alle bezoekers een tasje met besparende materialen, zoals radiatorfolie en LED lampen. De bijeenkomsten werden goed bezocht. In totaal hebben we 250 tasjes kunnen uitdelen. 

Beeld Bij Bericht Huurdersverenigingen
Geldzaken Dynhus Fotografie Jessie Jansen 4

Een luisterend oor bij geldzorgen

Heb je zorgen of je de huur nog kunt betalen? Of lig je wakker van geldproblemen? Neem dan contact op met Carmen of Regina van Dynhus. Ze luisteren graag naar je situatie en helpen je verder. Ze kijken samen met je wat er mogelijk is met het betalen van de huur. Of brengen je in contact met budgetcoaches van de gemeente. Een budgetcoach kan je ondersteunen bij je geldzaken. Daarmee voorkom je dat de problemen zich opstapelen. 

Je bereikt Carmen of Regina via telefoonnummer (0514) 60 80 80 of mail hen via de knop hieronder.

Betaalbare en duurzame huizen

Eén van de kernpunten bij Dynhus is dat de huren betaalbaar blijven. Wij horen tot de woningcorporaties met de laagste huren in Nederland. De huren willen we zo laag mogelijk blijven houden. 

We doen al veel aan het duurzaam maken van de huizen. Gemiddeld hebben de huizen een energielabel B. Daarmee lopen we voorop. Op 2.200 huizen liggen nu zonnepanelen. Huizen die nu nog geen zonnepanelen hebben, maar waar het wel kan, krijgen dit jaar nog een aanbod. 

Jacob Bremerstrjitte (1)
Snel contact?
We staan je graag te woord.