Aandacht voor jouw energiekosten

Voor veel mensen gaat een steeds groter deel van het inkomen op aan vaste lasten. Je betaalt meer voor gas en stroom. Dat geldt ook voor de boodschappen en brandstof. We begrijpen goed dat je daar zorgen over maakt. We hebben geen invloed op deze stijgende prijzen. Wel helpen we graag waar dat kan. Je vindt hier bespaartips, waar je terecht kunt met geldzorgen en je leest wat Dynhus doet. 

Je kan best wat geld besparen met het verminderen van je energieverbruik. En het is niet eens zo moeilijk. 

Lees meer

In deze moeilijke tijd voor huurders dragen we als Dynhus graag een extra steentje bij. Ook proberen we het verduurzamen van de huizen te versnellen daar waar dat kan. 

Lees meer

Heb je zorgen of je de huur nog kunt betalen? Of lig je wakker van geldproblemen? Neem contact op. Dan kijken wij hoe we je kunnen helpen. 

Lees meer

Ook Gemeente De Fryske Marren en Gemeente Súdwest Fryslan bieden huurders verschillende mogelijkheden. 

Lees meer

Wist je dat je bespaart op je stookkosten met een goede luchtvochtigheid in huis? Bij een te koude en vochtige woning gebruik je namelijk meer energie om de lucht te verwarmen. Met een thermo-hygrometer meet je de luchtvochtigheid en de temperatuur. En wat doe je als het in je huis te vochtig of te droog is?

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.