Samenwerkingsinitiatieven

Wij vinden samenwerken heel belangrijk. Op deze manier kunnen we er namelijk voor zorgen dat we onze huurders nóg beter kunnen helpen als er problemen zijn. Daarom zijn er verschillende samenwerkingen en samenwerkingsinitiatieven met maatschappelijke organisaties en huurders. Ook de komende tijd willen we nog veel meer initiatieven aangaan.

Robert van der Galiën is Technisch Specialist Water en Riolering bij gemeente De Fryske Marren (DFM). Eén van de projecten waar hij mee bezig is, is het landelijke project ‘Steenbreek’. Dit betekent vergroenen van tuinen en openbare ruimtes in steden en dorpen. Zodat bijvoorbeeld regenwater makkelijker door de grond wordt opgenomen. Speciaal voor de huurders van Dynhus vertelt hij waarom vergroenen zo belangrijk is. En welke onderhoudsvriendelijke planten je in je tuin kunt zetten.

Lees meer

Dynhus en Breman Woningbeheer Noord werken al lang samen. Voor veel huurders is Breman een bekende partij. Hoog tijd om Theunis van der Molen te vragen welke werkzaamheden zij bij huurders uitvoeren. Dan kan hij gelijk ook wat handige tips geven voor het stookseizoen.

Lees meer

Anneke Nagel is coördinator voor Stichting Present de Fryske Marren. Stichting Present brengt vrijwilligers in contact met mensen die hulp nodig hebben. Anneke is blij met haar functie en alle mensen die zich vrijwillig inzetten voor hun medemens. In mei werkten Stichting Present en Dynhus samen met een georganiseerde 'tuindag' voor bewoners in Balk.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.