Samenwerkingsinitiatieven

Wij vinden samenwerken heel belangrijk. Op deze manier kunnen we er namelijk voor zorgen dat we onze huurders nóg beter kunnen helpen als er problemen zijn. Daarom zijn er verschillende samenwerkingen en samenwerkingsinitiatieven met maatschappelijke organisaties en huurders. Ook de komende tijd willen we nog veel meer initiatieven aangaan.

Martina Giesen is bewonersbegeleider bij Lenferink Vastgoedonderhoud. Voor het begeleiden van huurders bij het groot onderhoud en verduurzamen van de woningen aan de Menno Simonszstraat in Balk, werkte ze samen met Manja van Meerloo die bewonersbegeleider is bij Dynhus. Martina legt uit wat voor werk zij precies doet en wat daar allemaal bij komt kijken.

Lees meer

Robert van der Galiën is Technisch Specialist Water en Riolering bij gemeente De Fryske Marren (DFM). Eén van de projecten waar hij mee bezig is, is het landelijke project ‘Steenbreek’. Dit betekent vergroenen van tuinen en openbare ruimtes in steden en dorpen. Zodat bijvoorbeeld regenwater makkelijker door de grond wordt opgenomen. Speciaal voor de huurders van Dynhus vertelt hij waarom vergroenen zo belangrijk is. En welke onderhoudsvriendelijke planten je in je tuin kunt zetten.

Lees meer

Dynhus en Breman Woningbeheer Noord werken al lang samen. Voor veel huurders is Breman een bekende partij. Hoog tijd om Theunis van der Molen te vragen welke werkzaamheden zij bij huurders uitvoeren. Dan kan hij gelijk ook wat handige tips geven voor het stookseizoen.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.