Woningverbetering

Voor ons is het belangrijk dat jij van je huis echt een thuis kunt maken. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat je je huis wilt aanpassen aan jouw wensen. Hierin is veel mogelijk, maar je overlegt wel altijd vooraf even met ons.

Een deel van de veranderingen kun je na overleg op eigen kosten zelf doen, maar je kunt het ook door ons laten doen. Je betaalt dan meestal via een maandelijkse huurverhoging. Er zijn ook verbeteringen die wij voor onze rekening nemen.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag zelf veranderingen aanbrengen in mijn huis. Hoe regel ik dit?

Ben je handig en heb je klusplannen? Je mag zelf veranderingen aanbrengen in je huis, als je dit vooraf met ons overlegt. Samen spreken we af hoe je de verandering(en) aanbrengt en welke zaken je eventueel meeneemt als je gaat verhuizen.

Kan ik mijn badkamer laten vernieuwen?

Ja dat kan zeker. Na 30 jaar vervangen we de badkamer kosteloos voor je als je kiest voor een standaard vervanging. Wil je eerder je badkamer laten vervangen? Dan betaal je een eigen bijdrage over de restwaarde. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten. 

 

Kan ik een tweede toilet in mijn woning laten plaatsen?

Ja, we kunnen een tweede toilet voor je plaatsen. Deze verandering verrekenen we in de maandelijkse huur of je kiest ervoor het bedrag in één keer te betalen. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Tijd voor vervanging van toilet, badkamer of keuken?

Een keuken, badkamer en toilet gaan lang mee, maar niet voor altijd. Is je badkamer, keuken of toilet afgeschreven en toe aan vervanging?

Een keuken vervangen wij na 20 jaar kosteloos als je kiest voor een standaard vervanging. Een badkamer of toilet na 30 jaar. We bieden je hierin veel keuzemogelijkheden. Zo kun je jouw badkamer of toilet naar eigen smaak inrichten. Heb je extra wensen, dan kun je deze tegen betaling laten uitvoeren. Over de kosten maken we samen afspraken, want deze hangen af van de gemaakte keuzes. 

Wil je jouw keuken, badkamer of toilet eerder laten vervangen? Dat kan. Je betaalt dan een eigen bijdrage over de restwaarde.

 

Betegelen Badkamer
Dynhus HUIS Icon 960X720 Rgb #728F33

Schutting plaatsen

Wil je een schutting plaatsen als erfafscheiding? Dan kun je deze zelf plaatsen, maar je kunt ook een schutting huren bij Dynhus. Je hebt hierin verschillende keuzes.

Een schutting van Dynhus
Kies je voor een schutting van Dynhus, dan betaal je maandelijks een klein huurbedrag. We regelen dan ook het onderhoud voor je. Het enige wat we van je vragen, is dat je de schutting schoonhoudt.

Een schutting die je huurt van Dynhus, hoort bij de woning en blijft dus gewoon staan als je verhuist. De volgende huurder neemt de huurkosten van de schutting automatisch over.

Samen met je buren huren? Dat kan ook. Je betaalt voor het huren van de schutting dan de helft van de huurkosten.

Woning aanpassen naar jouw wens

Een groot aantal veranderingen kunnen wij voor je uitvoeren, zoals het vernieuwen van je badkamer, veranderen van je keuken of het plaatsen van schuttingen. Je betaalt hiervoor vaak een huurverhoging.

Je kunt ook zelf veranderingen aanbrengen in je huis. Zo kun je bijvoorbeeld isolatie aanbrengen of een binnenmuur verwijderen. Ga wel altijd eerst met ons in gesprek. Veel mag, maar niet alles kan. En soms staat de gewenste verbetering al voor later bij ons op de planning.

Corporate Beeld Wonen Zoals Ik Dat Wil 2
Blog Zonne Energie Groot

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu én voor je portemonnee. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk zonnepanelen te plaatsen op huizen die hiervoor geschikt zijn. Ook jouw huis kan hiervoor in aanmerking komen.

Het plaatsen van de zonnepanelen doen we per dorp en wijk. Wanneer jouw huis aan de beurt is, krijg je van ons een aanbod. Je hoeft niets voor de plaatsing te betalen. Het kost je slechts €5,- per maand aan servicekosten. Tegelijkertijd levert het je een gemiddelde besparing op van €30,- per maand. Je gaat er dus altijd op vooruit.

Snel contact?
We staan je graag te woord.