Energiecoach helpt je met besparen energie

Wat is een energiecoach?

Een Energiecoach is een betaalde of vrijwillige specialist die veel weet van energie besparen. Hij of zij helpt mensen mensen door tips te geven hoe je energie kunt besparen. Dat kan al met kleine stapjes, bijvoorbeeld door tochtstrips aan te brengen, de verwarming ’s nachts lager te zetten of door minder lang te douchen. Met een aantal simpele maatregelen bespaar je al snel 10 tot 20% op het energieverbruik.

Dynhus HUIS Icon 960X720 Rgb #728F33
Energiecoach

Samen kijken naar mogelijkheden

De Energiecoach van gemeente De Fryske Marren komt bij je thuis en kijkt samen met je hoe je het besparen van energie het beste kunt aanpakken. Naast tips en hulp heeft de coach een aantal besparingsproducten mee die je samen direct gaat installeren. Hier betaal je niets voor, want de kosten worden betaald door Gemeente De Fryske Marren. Wilt je weten hoe je slim energie kunt besparen? Maak dan een afspraak met een Energiecoach.

Aanmelden voor een gratis bezoek Energiecoach

Inwoners uit De Fryske Marren kunnen gratis gebruikmaken van de Energiecoach. Via de website www.tukwenjen.nl kunt kan je je aanmelden voor een bezoek van de Energiecoach. De coach houdt rekening met de corona richtlijnen: geen handen schudden, bij milde klachten wordt er afgebeld en er wordt voldoende afstand gehouden.

 

Energiecoach Bij Je Thuis
Dynhus POP Icon 960X720 Rgb #F47812

Ook Energiecoaches in gemeente Súdwest Fryslân

Woon je in de gemeente Súdwest Fryslân. Ook dan kun je gebruik maken van een Energiecoach. Kijk voor meer informatie op duurzaamsudwestfryslan.nl.

Huurders van de gemeente Súdwest Fryslan kunnen ook een gratis bespaarbox aanvragen. In deze box zitten allerlei producten waarmee je energie kunt besparen.

Snel contact?
We staan je graag te woord.