Nieuwsoverzicht

Om jou, onze huurders, woningzoekenden en relaties op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn en wat er binnen Dynhus allemaal speelt, vind je hier al het actuele nieuws. En natuurlijk vinden we het ook leuk om hier mijlpalen en mooie initiatieven met jullie te delen.

30 november 2023

Op de plaats waar nu voormalig basisschool De Beuk staat in Sint Nicolaasga realiseert Dynhus 14 appartementen. Gemeente De Fryske Marren draagt hiermee De Beuk over aan woningcorporatie Dynhus. Hiermee creëren we woningen waar jongvolwassenen met een lichamelijke beperking of autisme zelfstandig kunnen wonen. 

Lees meer

07 november 2023

Donderdag 2 november organiseerde Dynhus een etappe van Tour du Nord. Onder deze naam doen woningcorporaties bij elkaar inspiratie op over mooie initiatieven op het gebied van leefbaarheid in Groningen, Drenthe en Friesland.

Lees meer

20 oktober 2023

Op donderdag 19 oktober organiseerde Dynhus een belanghoudersbijeenkomst met het thema wonen en zorg. Er waren onder meer deelnemers uit het sociaal wijkteam, de gemeente, de verslavingszorg, de wijkverpleging, collega woningcorporaties, makelaars en onze huurdersverenigingen. Een mooie mix van bestuurders, beleidsmakers en mensen uit de praktijk.

Lees meer

17 oktober 2023

We zijn enthousiast om te vertellen dat per 1 december a.s. Anneli Bouckaert (38) begint als nieuwe directeur-bestuurder van Dynhus. Anneli heeft uitgebreide ervaring in de corporatiesector en het sociaal domein. Deze kennis en ervaring gaat zij nu inzetten voor Dynhus. We wensen haar veel plezier en succes.

Lees meer

02 oktober 2023

Word Talent van het Noorden. Heb jij altijd al eens achter de voordeur willen kijken bij een woningcorporatie? Dan is dit je kans! Talent van het Noorden biedt een tweejarig traineeship in de woningcorporatiesector. Hier krijg je de kans  om jouw  talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Lees meer

20 juli 2023

Meneer en mevrouw Brouwer zijn nieuwe bewoners van de straat en enthousiast over hun nieuwe huis: “Op deze prachtige plek hopen we in deze fase van ons leven heerlijk te genieten!”

Lees meer

06 juli 2023

Mogelijke belangenverstrengeling doordat bestuurders en/of commissarissen zelf vastgoed verhuren is een onderwerp in het landelijke nieuws. Bij Dynhus volgen we de governancecode en bespreken we open iedere mogelijke vorm van (schijn van) belangenverstrengeling of andere zaken die het zuiver en onafhankelijk uitvoeren van de rol van commissaris of directeur-bestuurder in de weg staan. Als dergelijke situaties zich voordoen, zoeken we naar een oplossing waarmee good governance geborgd is.

Lees meer

25 april 2023

Ieder jaar maken we woonafspraken met gemeente De Fryske Marren, de huurdersverenigingen en woningcorporatie Accolade. Deze maand zetten wij de handtekening onder de prestatieafspraken voor 2023.

Lees meer

20 april 2023

De huurders van de 39 nieuwbouwhuizen aan de Zuiderzeestraat in Lemmer ontvangen deze week de sleutels van hun nieuwe huis. Meneer en mevrouw Bokma-Heijn kregen vandaag de sleutel uit handen van Manja van Meerloo van Dynhus. Zij nemen hun intrek in deze authentieke woning die het comfort biedt van deze tijd.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.