Nieuwsoverzicht

Om jou, onze huurders, woningzoekenden en relaties op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn en wat er binnen Dynhus allemaal speelt, vind je hier al het actuele nieuws. En natuurlijk vinden we het ook leuk om hier mijlpalen en mooie initiatieven met jullie te delen.

03 april 2024

De bewoners van de nieuwe woningen aan de Pampusstraat in Lemmer hebben de sleutel gekregen van Dynhus. De woningen zijn een onderdeel van het project Herontwikkeling Zuiderzeestraat en omstreken. Nu de bewoners de sleutel hebben kunnen zij er hun eigen thuis van maken.

Lees meer

26 maart 2024

In opdracht van Friese woningcorporaties en de Friese huurdersorganisaties is het woonlastenonderzoek Fryslân uitgevoerd. Doel van het onderzoek was om meer en beter inzicht te krijgen in de woonlasten van huurders in sociale huurwoningen. Misschien heb je begin vorig jaar wel meegewerkt aan de enquête over woonlasten.

Lees meer

26 maart 2024

Een aantal keren per jaar brengt Dynhus een bewonerskrant uit onder de naam Nieuwsbrief. Dit doen we nu drie jaar. Dynhus wil graag weten hoe huurders de nieuwsbrief waarderen. Wat is goed en wat kan beter? We willen hiermee de bewonerskrant nog beter laten aansluiten op onze huurders.

Lees meer

14 maart 2024

Dynhus gaat 38 woningen aan de Parkstraat renoveren en verduurzamen in samenwerking met Lenferink Vastgoedonderhoud. De handtekeningen daarvoor zijn gezet. De 9 eengezinswoningen en 29 seniorenwoningen worden hierdoor een stuk duurzamer en het wooncomfort van de bewoners gaat omhoog. 

Lees meer

04 maart 2024

Het jaar 2024 schenkt ons een extra dag, namelijk 29 februari. Dynhus ziet dit als een kans om iets extra's te doen. Alle medewerkers van Dynhus zijn daarom op pad gegaan om vrijwilligerswerk te doen, in gesprek te gaan of een bezoek te brengen.

Lees meer

04 maart 2024

De bewoners van de nieuwe appartementen aan het Novacplein in Oosterzee hebben de sleutel gekregen van Dynhus. De appartementen zijn gebouwd in de voormalige supermarkt van Oosterzee. Met het realiseren van de woningen draagt Dynhus bij aan de doorstroom en woongelegenheid in Oosterzee.

Lees meer

26 februari 2024

Het jaar 2024 schenkt ons een extra dag: 29 februari. Een extra dag, een kans om iets extra’s te doen! Daarom gaan alle medewerkers van Dynhus aanstaande donderdag 29 februari op pad om vrijwilligerswerk te doen bij een organisatie of initiatief in de buurt.

Lees meer

20 februari 2024

177 nieuwe sociale huurwoningen in 2024, dat is waar in Súdwest-Fryslân op gerekend kan worden. Het is voor inwoners de meest in het oog springende afspraak die woningbouwcorporaties, huurdersorganisaties en gemeente met elkaar hebben gemaakt in de nieuwe prestatieafspraken. Ook over verduurzaming en wonen in combinatie met zorg zijn afspraken gemaakt.

Lees meer

15 januari 2024

Dinsdag 9 januari werd de Bruggenbouwerbokaal uitgereikt aan het tuinteam van het AZC in Balk. Met de bokaal wil Stichting Present mensen, organisaties en initiatieven onder de aandacht brengen die verbinding brengen in de samenleving.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.