Nieuwsoverzicht

Om jou, onze huurders, woningzoekenden en relaties op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn en wat er binnen Dynhus allemaal speelt, vind je hier al het actuele nieuws. En natuurlijk vinden we het ook leuk om hier mijlpalen en mooie initiatieven met jullie te delen.

20 juni 2024

Het groot onderhoud en verduurzaming in de Parkstraat in Lemmer is in volle gang. Het eerste blok van drie woningen is, na de laatste puntjes op de i af te ronden, bijna klaar. De nieuwe gevelbekleding zorgt voor een heel andere aanblik van de straat.

Lees meer

20 juni 2024

Veel van onze huizen hebben zonnepanelen. We hebben deze zonnepanelen aangeboden om iedere huurder de kans te geven op een voordelige energielevering. Tegelijkertijd werken we aan een duurzame en energiezuinige oplossing voor een groene toekomst.

Lees meer

17 juni 2024

Vrijdag 14 juni ontving Dynhus Sijbe Knol (gedeputeerde Wonen), Chris van Hes (wethouder gemeente De Fryske Marren, Michel Rietman (wethouder Gemeente Súdwest-Fryslân en collega's.

Lees meer

16 mei 2024

De oplichters gebruiken een zogenoemde babbeltruc; ze bellen aan bij mensen en gebruiken een smoes om het vertrouwen te winnen. Ze zeggen bijvoorbeeld het slot van de deur te gaan vervangen in opdracht van Dynhus.

Lees meer

06 mei 2024

Ieder jaar passen we op 1 juli onze huurprijzen aan. Dit jaar verhogen wij de huren tot 5,3%. Huurders hebben hierover onlangs een brief ontvangen. In de brief leggen we uit hoe de huurverhoging tot stand komt. 

Lees meer

15 april 2024

Door het hele jaar heen meten we de kwaliteit van onze dienstverlening. Bijvoorbeeld hoe we je als huurder helpen aan de telefoon met een algemene vraag, het indienen van een reparatieverzoek of het onderhoud van bijvoorbeeld de CV. Voor dit onderzoek hebben we Kennis- en kwaliteitscentrum Woningcorporaties (KWH) gevraagd.

Lees meer

03 april 2024

De bewoners van de nieuwe woningen aan de Pampusstraat in Lemmer hebben de sleutel gekregen van Dynhus. De woningen zijn een onderdeel van het project Herontwikkeling Zuiderzeestraat en omstreken. Nu de bewoners de sleutel hebben kunnen zij er hun eigen thuis van maken.

Lees meer

26 maart 2024

In opdracht van Friese woningcorporaties en de Friese huurdersorganisaties is het woonlastenonderzoek Fryslân uitgevoerd. Doel van het onderzoek was om meer en beter inzicht te krijgen in de woonlasten van huurders in sociale huurwoningen. Misschien heb je begin vorig jaar wel meegewerkt aan de enquête over woonlasten.

Lees meer

26 maart 2024

Een aantal keren per jaar brengt Dynhus een bewonerskrant uit onder de naam Nieuwsbrief. Dit doen we nu drie jaar. Dynhus wil graag weten hoe huurders de nieuwsbrief waarderen. Wat is goed en wat kan beter? We willen hiermee de bewonerskrant nog beter laten aansluiten op onze huurders.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.