Nieuwsoverzicht

Om jou, onze huurders, woningzoekenden en relaties op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn en wat er binnen Dynhus allemaal speelt, vind je hier al het actuele nieuws. En natuurlijk vinden we het ook leuk om hier mijlpalen en mooie initiatieven met jullie te delen.

14 november 2022

Huurders leven in een onzekere tijd van sterk stijgende prijzen. De huurdersverenigingen begrijpen dat er veel zorgen op huurders afkomen. Zoals het betalen van de energierekening. Daarom organiseren ze inspiratie avonden waar energiecoaches en budgetcoaches advies geven wat huurders zelf kunnen doen in deze tijd. Dit doen ze in samenwerking met Dynhus.

Lees meer

31 oktober 2022

Op 7 november start een campagne die gericht is op het voorkomen van geldproblemen. De campagne is een samenwerking tussen Gemeente De Fryske Marren, woningcorporaties Accolade en Dynhus en huurdersorganisaties. In de campagne komen mensen aan het woord die zelf met schulden te maken hebben gehad en hulp gezocht hebben. Zij doen een oproep om bij geldzorgen op tijd in actie te komen.

Lees meer

08 september 2022

Huishoudens krijgen door de stijgende kosten steeds meer moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Om inwoners te ondersteunen zijn er veel verschillende voorzieningen en regelingen. Niet iedereen maakt daar voldoende gebruik van. Woningcorporatie Accolade, gemeente De Fryske Marren en Dynhus hebben daarom de handen ineengeslagen om inwoners hierbij te helpen.

Lees meer

01 september 2022

Een wespennest in je huis of in de tuin kan erg vervelend zijn. Zeker als je er allergisch voor bent. Heb je een wespennest aangetroffen? Dat kun je het beste laten weghalen door een professioneel bedrijf.

Lees meer

23 augustus 2022

Het project Eigen Warmte Balk start met een volgende fase. Alle inwoners van het dorp gaan zij actief betrekken bij de volgende stap. Het doel van het project is dat het dorp volledig aardgasvrij en CO2-neutraal is in 2030.

Lees meer

04 juli 2022

Vanaf 1 juli zijn rookmelders in alle huizen verplicht. Veel huizen van Dynhus hebben al rookmelders, maar nog niet alle huizen. Deze worden uiterlijk 1 oktober geplaatst. Door een tekort aan onder andere materiaal en personeel bij de installateur duurt het plaatsen van de rest van de rookmelders langer dan verwacht.

Lees meer

27 juni 2022

Vrijdagmiddag ontvingen we maar liefst 100 huurders die al 40 jaar bij ons huren. Dat zij al 40 jaar bij ons huren, vinden wij bijzonder. Zij waren uitgenodigd voor een high tea op het kantoor van Dynhus.

Lees meer

23 juni 2022

Deze week ondertekenden onze bestuurder Aart Rekers en Gerard van der Duim, directeur van Lont, de overeenkomst voor de bouw van 12 woningen in Workum.

Lees meer

16 juni 2022

Deze week tekenden Aart Rekers van Dynhus en Nis Baar van Lenferink Vastgoedonderhoud de samenwerkingsovereenkomst voor het groot onderhoud en verduurzaming van 32 woningen in Balk Zuid. Symbolisch voeren ze met een sloep over de Luts in de richting van de 32 woningen, waarbij de samenwerkingspartners één voor één in de boot stapten. Ook de heer Schilstra, bewoner van één van de huurwoningen, stapte aan boord. Bij de woningen werd de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.