Met bewoners in gesprek in coronatijd

Als Dynhus vinden we het belangrijk om in contact te zijn met huurders. Om te weten wat er bij de huurders leeft. Maar hoe doe je dat in deze tijd met alle coronamaatregelen? De mensen van Dynhus bedachten een wensboom waarin bewoners hun ideeën kunnen hangen. De komende tijd gaan we in twee wooncomplexen kijken of we op die manier toch met bewoners in gesprek kunnen blijven.

Eerste wensboom in De Splitting

Gisteren zijn een aantal mensen van Dynhus bij het eerste wooncomplex in Echtenerbrug gestart. Ze belden bij de bewoners aan en informeerden hen over de wensboom die in de hal van het complex werd neergezet. Ook werd gevraagd hoe het met de bewoners ging in deze coronatijd. De bewoners ontvingen een tasje met blanco kaartjes waarop ze wensen kunnen opschrijven. Bovendien werden ze verrast met een lekkernij. De bewoners verwelkomden de mensen van Dynhus met veel enthousiasme en gaven aan dat ze graag weer dat fysieke kopje koffie met ons en elkaar wilden drinken.

Wijkbeheerder Met Wensboom
Dynhus MOK Icon 960X720 Rgb #9D8ad3

Ideeën op een kaartje

De huurders kunnen op de kaartjes aangeven of ze met plezier wonen in hun woning en wooncomplex. Maar ook wat er beter zou kunnen of wat zij vinden dat de aandacht van Dynhus verdient. Dat kan gaan over de woning, de algemene ruimtes, de schoonmaak of over de buurt.

Aan de slag

De wensboom blijft twee weken staan. Dan bekijken we alle ideeën en halen een paar suggesties uit de wensboom waar we direct mee aan de slag gaan. Daarover krijgen de bewoners ook bericht. De komende tijd plaatsen we 2 wensbomen, naast De Splitting in Echtenerbrug komt een boom in De Scharleyen in Sint Nicolaasga.

Wensboom De Splitting (Liggend)
Snel contact?
We staan je graag te woord.