Wat doe ik met aanbiedingen

voor een glasvezelnetwerk?

Twee aanbieders glasvezelnetwerk

Er zijn op dit moment twee aanbieders van glasvezel actief in Balk, Sloten en Oudemirdum: Glaspoort en DELTA Fiber Netwerk. Beide bedrijven bieden hun eigen product aan. Van zowel DELTA Fiber Netwerk als Glaspoort kunt u kiezen voor een gratis aansluiting op het glasvezelnetwerk. Deze bedrijven leggen ieder hun eigen glasvezelnetwerk aan en willen ook graag uw woning aansluiten op dit netwerk.

 

Dynhus HUIS Icon 960X720 Rgb #728F33
Dynhus ZON Icon 960X720 Rgb #FFC900

Wat is een glasvezelnetwerk?

Een glasvezelnetwerk is een netwerk van kabels die uit glasvezels bestaan. Een glasvezelnetwerk zorgt voor heel snel internet. Een glasvezel is van glas en zo dun is als een haar. De vezels wisselen data uit met lichtsignalen. Je gebruikt internet via glasvezel letterlijk met de snelheid van licht.

Sluit Dynhus haar woningen aan op een glasvezelnetwerk?

De aanleg van een glasvezelnetwerk hoort niet bij het werk van Dynhus. Ook het aansluiten van glasvezel in uw huis regelen wij niet. Wel ondersteunen we dit initiatief samen met de huurdersvereniging Zuidwest-Friesland. U krijgt de kans om zonder aanlegkosten een aansluiting te krijgen. Het kiezen voor een aansluiting blijft wel uw eigen keuze.

Dynhus SLEUTEL Icon 960X720 Rgb #F47812
Dynhus WERKSLEUTEL Icon 960X720 Rgb #C6C19C

Interesse in glasvezelnetwerk?

Heeft u interesse in een aansluiting in glasvezelnetwerk in uw huis? Dan kunt u kiezen voor één van deze twee bedrijven. Dat doen ze door de glasvezelkabel tot in uw meterkast te brengen en af te monteren. U kunt ook door beide bedrijven glasvezel te laten aanleggen. Dan worden er twee glasvezelkabels aangelegd. De aansluiting is gratis en verplicht u tot niets. U kunt nu of later zelf kiezen of u een glasvezelabonnement neemt om gebruik te maken van het glasvezelnetwerk.

Vragen over het aanleggen van glasvezelnetwerk kunt u het beste stellen aan één van de aanbieders. Glaspoort: www.glaspoort.nl of DELTA Fiber Netwerk : www.gavoorglasvezel.nl.

Geen interesse in glasvezel?

Heeft u geen interesse in glasvezel in uw huis? Dan hoeft u niets te doen.

Dynhus POMPEBLED Icon 960X720 Rgb #04A6c0
Snel contact?
We staan je graag te woord.