Anneli Bouckaert nieuwe directeur-bestuurder Dynhus

We zijn enthousiast om te vertellen dat per 1 december a.s. Anneli Bouckaert (38) begint als nieuwe directeur-bestuurder van Dynhus. Anneli heeft uitgebreide ervaring in de corporatiesector en het sociaal domein. Deze kennis en ervaring gaat zij nu inzetten voor Dynhus. We wensen haar veel plezier en succes.

Blijven bouwen aan betaalbare woningen in een fijne buurt
Minne Wiersma, voorzitter Raad van Commissarissen: "We zien in Anneli een goede bestuurder voor Dynhus omdat zij jarenlange brede ervaring heeft op het gebied van volkshuisvesting. Samen met de medewerkers van Dynhus kan zij voortbouwen op het mooie werk van de afgelopen jaren. Dynhus is een financieel gezonde, maatschappelijk betrokken en ondernemende organisatie. We willen blijven zorgen dat onze huurders betaalbaar en prettig kunnen wonen in een verduurzaamd huis in een fijne buurt."

Het verschil maken met een thuis
Anneli Bouckaert: “Als Dynhus kunnen wij het verschil maken door het bieden van een thuis voor mensen met een lager inkomen. Dat betekent dat we verdergaan dan alleen het verhuren van woningen. Samen met huurders werken we aan het creëren van een echt thuis. We beogen dat iedereen kwalitatief goed kan wonen in de gemeente De Fryske Marren en Sudwest Fryslân. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de collega’s van Dynhus, huurders en samenwerkingspartners verder aan de slag te gaan met deze uitdaging.”

Dank aan Sandra van Zaal
Met de komst van Anneli Bouckaert nemen we afscheid van interim directeur-bestuurder Sandra van Zaal. De afgelopen tien maanden nam ze de dagelijkse leiding op zich. Deze periode heeft Dynhus binnen en buiten mooie stappen gezet. Haar expertise, inzet en daadkracht worden door ons zeer gewaardeerd. We wensen haar veel succes en plezier bij haar volgende opdracht.

Snel contact?
We staan je graag te woord.