Bewoners erg tevreden over

verduurzaming in Balk

De woningen hebben een nieuw geïsoleerd dak met zonnepanelen. Ook de gevels en vloeren zijn geïsoleerd. Alle ramen hebben nu HR++glas en de mechanische ventilatie is aangepast naar CO2 gestuurd. Tot slot zijn de gevels gereinigd, plaatsten we nieuwe kunststof kozijnen én zit alles weer netjes in de verf.  

Dynhus POP Icon 960X720 Rgb #728F33

Samenwerking dat staat als een huis

Dynhus en Lenferink Vastgoedonderhoud hebben voor dit onderhoudsproject samen in een bouwteam gewerkt. Dit heeft gezorgd voor de beste aanpak van de woningen. We kijken terug op een fijne samenwerking. Lenferink Vastgoedonderhoud kwam als beste uit een selectieprocedure door haar ruime ervaring in het verduurzamen van woningen, de procesmatige aanpak en de unieke communicatie met de bewoners.

Anno Roorda van Dynhus: “We hebben eerst 3 partijen aangeschreven en zij hebben een presentatie gehouden voor ons. Daaruit kwam Lenferink zeer sterk naar voren. In het voortraject hadden ze een heel goed verhaal over bewonerscommunicatie. Dat is een belangrijk aspect in een project, want het gaat om de tevredenheid van de bewoners. Samen met mijn collega Manja van Meerloo hebben ze dit heel goed opgepakt. Lenferink is zeker een partij waar we in de toekomst vaker mee willen samenwerken!”

De bewoners op één

Beide organisaties vinden het belangrijk dat ieder huis voor de bewoner als een ‘thuis’ voelt. Martina Giesen van Lenferink Vastgoedonderhoud: “Voor Dynhus en ons het is belangrijkste dat wij de bewoner op één zetten. Voor de start van de uitvoering organiseerden wij bijvoorbeeld samen een opruimdag. Dat leverde al veel saamhorigheid op. Al met al tevreden bewoners, dus ook tevreden bewonersconsulenten!”

Foto Start Opruimdag Ijscokar

Aftermovie

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier het resultaat van dit prachtige project en hoor hoe de betrokken bewoners de werkzaamheden ervaren hebben.

Snel contact?
We staan je graag te woord.