Buurtbemiddeling helpt al 25 jaar

Wie regelt Buurtbemiddeling?

Sociaalwerk De Kear regelt buurtmiddeling in gemeente De Fryske Marren. Je kunt bij hen terecht met verschillende soorten overlast, bij een ruzie of als je niet zo’n goede relatie met je buren hebt. Als het probleem ingewikkeld is, bespreken de mensen van Buurtbemiddeling de situatie met je en denken met je mee. Ook voor huurders van Dynhus levert Buurtbemiddeling een waardevolle bijdrage.

Dynhus OVERLAST Icon 960X720 Rgb #F47812
Dynhus POP Icon 960X720 Rgb #9D8AD3

Hoe werkt een buurtbemiddelaar?

Vaak is het fijn dat een onafhankelijke derde partij naar je luistert en jou en je buren verder helpt naar een oplossing. Een bemiddelaar komt bij je thuis langs om je verhaal te horen en doet hetzelfde bij de buren. Willen jullie beide een gesprek samen dan regelt de buurtbemiddelaar dit op neutraal terrein. De buurtbemiddelaar zorgt dat het gesprek goed verloopt en er duidelijke afspraken worden gemaakt. Daarna houdt de buurtbemiddelaar contact om te horen hoe het gaat. 

Buurtbemiddelaars gezocht

Bij Buurtbemiddeling werkt men met getrainde bemiddelaars die dit vrijwillig doen. Sociaalwerk De Kear is op zoek naar vrijwilligers. Als buurbemiddelaar lever je een mooie bijdrage aan de burgerparticipatie. Heb je interesse neem dan contact op met Tanja Kombrink van Sociaalwerk De Kear
t.kombrink@sociaalwerkdekear.nl. 

.

Dynhus ZON Icon 960X720 Rgb #FFC900
Snel contact?
We staan je graag te woord.