Medewerkers Dynhus doen vrijwilligerswerk op schrikkeldag

20240229 140824

Extra kans om iets goeds te doen

Het jaar 2024 schenkt ons een extra dag, namelijk 29 februari. Dynhus ziet dit als een kans om iets extra's te doen. Alle medewerkers van Dynhus zijn daarom op pad gegaan om vrijwilligerswerk te doen, in gesprek te gaan of een bezoek te brengen. 

In samenwerking met Stichting Present De Fryske Marren

De medewerkers van Dynhus zijn op veel verschillende plekken geweest. Er was zowel een ochtend als een middagprogramma. Samen met huurders, cliënten en bezoekers werd er heel wat werk verzet. 

Er werden spelletjes gespeeld met ouderen in woonzorgcentrum Suderigge. Samen met de cliënten van Boerderij Kleurrijk werden de stallen uitgemest, kwam er een nieuw hekwerk en knutselwerken gemaakt. Bewoners uit Sint Nicolaasga gingen in gesprek over hun buurt. Cliënten van Maeykehiem klusten onder andere in de kas. Bewoners van de Parkstraat in Lemmer werden geholpen met opruimen. Het Ikkershûs in Workum kreeg een nieuwe lik verf en werd verder opgeknapt. 

Voor een deel koppelde Stichting Present De Fryske Marren Dynhus aan de vrijwilligersprojecten. 

1000023818
PHOTO 2024 03 04 20 01 16

Op bezoek bij AVK Plastics

Een aantal medewerkers hebben naast het vrijwilligerswerk een bezoek gebracht aan AVK Plastics voor een presentatie en een rondleiding. Het bedrijf vervult een grote rol in Eigen Warmte Balk. De restwarmte kan straks een groot deel van de woningen in Balk verwarmen. Dynhus is partner van Eigen Warmte Balk vanwege de honderden woningen in het warmtenetgebied. De medewerkers kregen uitleg over hoe dat in zijn werk gaat. 

Snel contact?
We staan je graag te woord.