Mooie reacties bij bezorging hart-onder-de-riem boxen

Ontvangst Hart Onder De Riembox Door Huurder

Alle huurders ontvingen eind december een pakketje van Dynhus met diverse wenskaarten. Hiermee wilden we mensen de mogelijkheid geven iemand anders in het zonnetje te zetten door een kaartje te sturen. Eén van de wenskaarten kon men inleveren bij Dynhus, voor het aanvragen van een de hart-onder-de-riembox. Speciaal voor iemand die wel een extra steuntje in de rug kon gebruiken. We ontvingen maar liefst 150 aanvragen.

'Samen' in coronatijd

Eén van de belangrijke ambities van Dynhus is om te gaan samenwerken met bewoners en partners. Samen zaken bespreken, samen zaken oppakken en regelen. In deze coronatijd was het lastig om bij de introductie van Dynhus inhoud te geven aan het ‘samen’. Daarom wilden we de huurders de mogelijkheid geven iets voor iemand anders te doen.

Hart Onder De Riemkaart
Bezorging Hart Onder De Riembox (1)

Bijzondere reacties

Vorige week hebben een aantal mensen van Dynhus de hart-onder-de-riem boxen bezorgd bij de aanvragers van deze box. Met de vraag om het krat zelf te geven aan degene die ze in het zonnetje wilden zetten. We gaven er ook een ‘Speciaal voor jou’ kaart bij waarop ze een persoonlijke boodschap konden schrijven voor degene die de box ontvangt. Huurders waren erg verrast dat we met een box aan de deur stonden. De verhalen kwamen spontaan naar boven. Een zoon of dochter die hun ouders extra in het zonnetje wilde zetten. Mensen die het moeilijk hebben in deze coronatijd en hiermee een steuntje in de rug verdienen. Ook buren die elkaar hiermee wilden bedanken voor wat men voor elkaar doet. Al met al was het een geslaagde actie met bijzondere reacties.

 

Snel contact?
We staan je graag te woord.