Nieuwe uitstraling voor eerste woningen Parkstraat Lemmer

Het groot onderhoud en verduurzaming in de Parkstraat in Lemmer is in volle gang. Het eerste blok van vier woningen is, na de laatste puntjes op de i af te ronden, bijna klaar. De nieuwe gevelbekleding zorgt voor een heel andere aanblik van de straat.

Duurzaam en energiezuinig
De woningen krijgen onder andere een nieuw geïsoleerd dak met zonnepanelen, geïsoleerde vloer en kunststofkozijnen met HR+++ glas. Ook zijn er nieuwe, duurzame installaties in de huizen gekomen zoals een warmte-terugwin-installatie. Steenstrips op de gevel en het verplaatsen van de dakkapel zorgen voor een heel andere uitstraling.

Tapwater elektrisch verwarmen
Dynhus bereidt de woningen voor op een gasloze toekomst. De bewoners krijgen de keuze om zich aan te sluiten bij de Warmte Maatschappij. Via deze warmteleverancier kan het tapwater elektrisch verwarmd worden.

Globaal op schema
De globale planning van de grootschalige renovatie loopt op schema. Het toepassen van een aantal details aan de woning is vertraagd en wordt op een later moment in één keer bij meerdere woningen uitgevoerd. De 38 huizen worden per rijtje verbouwd. Het appartementenblokje, nummer 66, 68, 70 en 70A, in de Parkstraat zal plaatsmaken voor drie levensloopbestendige woningen.

Dynhus Parkstraat Lemmer Juni 2024 Fotograaf Jessie Jansen 11
Dynhus Parkstraat Lemmer Juni 2024 Fotograaf Jessie Jansen 5
Dynhus Parkstraat Lemmer Juni 2024 Fotograaf Jessie Jansen 8
Dynhus Parkstraat Lemmer Juni 2024 Fotograaf Jessie Jansen 9
Dynhus Parkstraat Lemmer Juni 2024 Fotograaf Jessie Jansen 12
Snel contact?
We staan je graag te woord.