Start verhuur nieuwbouw Zuiderzeestraat

Authentieke huizen met het comfort van nu

De huizen hebben een authentieke uitstraling en zijn zeer energiezuinig. De eengezinswoningen hebben een woonkamer met open keuken en een aparte bijkeuken. Boven zijn twee slaapkamers en een zolder. De levensloop geschikte woningen beschikken over een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ook is beneden een aparte bijkeuken. Boven zijn twee slaapkamers. De zolder is bereikbaar met een vlizotrap.

Vogelvlucht Impressie Zuiderzeestraat Fase 2
Dynhus POP Icon 960X720 Rgb #728F33

Hoe werkt het toewijzen?

75% wijzen wij toe aan huurders van een Dynhuswoning. De belangrijkste voorwaarde is dat zij een huurwoning achterlaten. Hiermee willen we de doorstroming op de woningmarkt bevorderen. De overige 25% is ook beschikbaar voor andere woningzoekenden.

Bij toewijzing hebben we de volgende criteria:
1. Mensen met een inkomen tot en met: € 24.075,- (eenpersoons huishouden) en € 32.675,- (meerpersoons huishouden) hebben voorrang. Voor mensen met een AOW zijn dat inkomens tot € 23.975,- (eenpersoons huishouden) en € 32.550,- (meerpersoons huishoudens).

2. Bij gelijke inkomens krijgt degene met de langste inschrijfduur (zoekduur) voorrang.

3. Tot slot hebben woningzoekenden uit de gemeente De Fryske Marren en Súdwest Fryslân voorrang boven woningzoekenden uit andere gemeenten.

Interesse of meer informatie?

Meer informatie vind je op deze pagina van de Zuiderzeestraat.

Heb je interesse in één van de huizen? Je kunt reageren via de pagina woningaanbod.

Dynhus IKZOEK Icon 960X720 Rgb #04A6C0
Snel contact?
We staan je graag te woord.