VoortVARENde start groot onderhoud en verduurzaming 32 woningen Balk

Samenwerking in bouwteam

Dynhus en Lenferink Vastgoedonderhoud werken voor dit onderhoudsproject samen in een bouwteam en willen zo zorgen voor de beste aanpak van de woningen. Lenferink Vastgoedonderhoud kwam als beste uit een selectieprocedure vanwege haar ruime ervaring in het verduurzamen van woningen, de procesmatige aanpak en de communicatie met de bewoners. Nis Baar van het familiebedrijf: “We zijn enorm trots op deze samenwerking met Dynhus. Samen realiseren we goede, duurzame en betaalbare huurwoningen in dit project.”

 

Symbolisch Varen Over De Luts Richting 32 Huurwoningen Groot Onderhoud Jessie Jansen
Ondertekening Samenwerking Dynhus Lenferink Vastgoedonderhoud Jessie Jansen

De bewoners centraal

Beide organisaties vinden het belangrijk dat ieder huis voor de bewoner als een ‘thuis’ voelt. Aart Rekers van Dynhus: “Ook bij het groot onderhoud staat het belang van de bewoner voorop. We spreken iedere huurder thuis en luisteren naar de persoonlijke omstandigheden. Waar nodig zoeken we samen met de bewoner naar een oplossing.” Bij dit project krijgen de bewoners een fijner huis met een frisse uitstraling, meer comfort en een lager energieverbruik.

Om goed te kunnen bepalen hoe we het wooncomfort voor de bewoners kunnen vergroten, hebben we vooraf de huurders gevraagd wat er verbeterd kon worden in het woongenot.

Start

Lenferink Vastgoedonderhoud start na de bouwvak bij de eerste woningen aan de Menno Simonszstraat. Er gaan flink wat verduurzamingswerkzaamheden plaatsvinden. De woningen krijgen een nieuw geïsoleerd dak met zonnepanelen, de gevels en vloer worden geïsoleerd, alle ramen krijgen HR++glas en de mechanische ventilatie wordt CO2 gestuurd. Daarnaast voert Lenferink diverse onderhoudswerkzaamheden uit, zoals het reinigen van de gevels, het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen en alles wordt weer netjes in de verf gezet.
 

 Dakrenovatie 2
Snel contact?
We staan je graag te woord.